Hírek, események

Farsang

Ebben az évben is megrendezésre került iskolánk farsangi rendezvénye.

A farsangi rendezvényt 2018. február 7-én 14.30 órai kezdettel az előadói teremben tartottuk meg.

A diákok jelmezes felvonulását követően az alsósok majd a felső tagozatos diákoknak szervezett disco-val zárult a rendezvény.
Karácsonyi műsor

Iskolánkban már hagyomány, hogy a téli szünet előtt szép karácsonyi műsorral készülnek tanulóink társaiknak, tanáraiknak. Ezért gyűltünk össze az idén is iskolánkban az előadói teremben december 19-e délelőttjén.

A karácsonyt megelőző advent minden gyermek számára a várakozás, készülődés időszaka, ilyenkor ez az időszak a kicsiknek mindig programokkal teli. Az idén is csillogó szemekkel díszítették karácsonyfánkat, készítettek téli képeket, ajándékokat.

JÓ PIHENÉST ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
Megkezdődött a 2018/19-es tanév iskolánkban

Az ünnepélyes tanévnyitót 2018. szeptember 3-án tartottuk meg. Ezt a tanévet is sok elsős kisdiákkal kezdtük, akik nagy izgalommal fogadták az iskolai tanévnyitót.

Igazgató Úr a hagyományos tanévnyitó ünnepséget iskolánkban az első osztályba lépő kisgyermekek köszöntésével kezdte. Majd Igazgató helyettes Úr és a vezetőség beszámolt az iskolát érintő változásokról és tájékoztatták a szülőket az iskolakezdéssel járó kötelezettségekről is.

Jó tanulást és tanítást mindenkinek!


Hozzászólások lezárva